Theaterconcert ‘Wat mij betreft…’ Blog

Lieve mensen,

Gisteren was het dan eindelijk zo ver, de eerste uitnodigingen voor mijn Theaterconcert op 8 oktober zijn de deur uit gegaan. Yes, dat was toch ook wel genieten en spannend tegelijk :).

Wat een lieve reacties heb ik al ontvangen…. kaartverkoop loopt ook al goed. Hoe super is dat!

De eerste repetities met de fantastische muzikanten: Steven Hupkens, Rico de Jeer, Bouwe Bruins en Theo Scholten zitten er ook al op en ik moet zeggen ik was gewoon ontroerd toen alles muzikaal op z`n plek viel. Wat heerlijk en ik voel me gevleid dat deze lieve kanjers in de muziek samen met mij deze ‘muzikale reis’ aan willen gaan.

Nu zo op vakantie en de teksten gaan mee :). 22 augustus gaan Jet Pit en ik aan de slag wat betreft de regie van het programma. Heerlijk en zeer leerzaam met Jet te mogen werken en dankbaar dat ze mijn  voorstelling wil regisseren.

Gijs Coolen gaat de muziek die avond mixen en opnemen, de afspraken zijn gemaakt en binnenkort in augustus om de tafel om alles verder te bespreken.

Er wordt de 8e oktober ook een video-opname gemaakt, zodat ik materiaal heb om mijn programma te promoten naar andere theaters. Reinout van Refractions zal de opname verzorgen en editten. Blij mee en in augustus even om de tafel.

Met het Filmhuis Zevenaar heb ik woensdag overleg gehad en wat heerlijk te merken dat ze zo enthousiast zijn en me in alles wat mogelijk is bij willen staan. Kortom een heerlijke samenwerking.

Nu zo eerst vakantie en in augustus weer verder….

Altijd moeilijk om de leuke dingen los te moeten laten, maar ook wel goed voor mijn vermoeide creatieve geest om even met wat anders bezig te zijn. Barcelona zal mij voldoende inspireren denk ik. 🙂 Heerlijk en ik zie er naar uit!

Ik wens jullie allemaal een hele fijne zomer(vakantie)! Laat je inspireren!

Wil je alvast kaarten kopen dat kan via deze link. Het zaaltje is niet al te groot, dus weet je zeker dat je erbij wilt zijn, wacht dan niet te lang met bestellen.

Kaarten zijn te koop via deze link:  http://filmhuiszevenaar.nl/programma-2017-2018/        Klik op ‘kaarten kopen’  en scrol helemaal naar beneden en klik dan op                            ‘Carla Herlfterkamp & Trio”, daarna kun je de kaarten bestellen. 

Liefs, Carla